Tinder nu ook toegankelijk via Apple TV App

1127

Vanaf nu is Tinder ook beschikbaar op de televisie. Zo kun je vanuit de luie stoel met je vrienden of familie op een groot scherm zoeken naar die nieuwe date.

Met de Apple TV App doet Tinder een poging om van het swipen een activiteit voor het hele gezin of je vriendengroep te maken. De Apple TV App is op het eerste gezicht vergelijkbaar met de telefoon versie. Je kunt naar links swipen om iemand af te keuren, naar rechts om iemand te liken en voor een superlike swipe je omhoog.

Verschillen met Tinder via de telefoon

De bediening werkt via de Apple TV afstandsbediening en al je persoonlijke instellingen en berichten zijn afgeschermd.

De Apple TV versie biedt heel wat minder mogelijkheden dan Tinder via je mobiel. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn dat er chatberichten in beeld verschijnen terwijl je ouders meekijken. Want de chatfunctie is niet toegankelijk via de televisie.

Ook het wijzigen van je profiel is niet mogelijk. Beide functies zijn onzichtbaar om ongemakkelijke momenten te voorkomen. Want je wilt vast niet dat je ouders berichten van een chatgesprak lezen. Of nog erger, dat ze een bericht naar een match sturen. Wel is het nog mogelijk om meer informatie te zien, door op de afbeelding van de te klikken.

Tinder is vanaf nu gratis via de Apple TV te gebruiken.

Bekijk ook de promotievideo van Tinder voor de Apple TV App.

Reacties