Vind de goedkoopste vliegtickets met Ticketspy

3061

Een 8-daagse vakantie incl. hotel naar Kreta voor €187 of 6 dagen naar Portugal voor slechts 149 euro. Het klinkt te mooi om waar te zijn, toch!? Maar bij Ticketspy zie je vrijwel dagelijks dit soort aanbiedingen.

Hoe kan Ticketspy dit soort aanbiedingen doen? Is het vertrouwd om te boeken via deze website? En wat voor bedrijf is het eigenlijk? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Een vakantie of vliegticket voor de beste prijs vinden is nog niet zo eenvoudig. Verborgen kosten als belastingen en administratie- en boekingskosten maken het voor de normale burger bijna onmogelijk om de goedkoopste deals te vinden.

Ticketspy biedt uitkomst. Een website die alleen de beste deals laat zien met prijzen zonder extra verborgen kosten.

Website Ticketspy.nl
Bron: Ticketspy.nl

Waarom is Ticketspy anders?

Ticketspy toont de aanbiedingen net even op een andere manier dan de meeste concurrenten. Bij Ticketspy is het niet mogelijk om te zoeken op een bestemming. Er worden op de website alleen de beste aanbiedingen getoond. Hierdoor is het aanbod op de website kleiner, maar weet je wel zeker dat het een goede deal is.

Het team van Ticketspy speurt dagelijks het internet af op zoek naar de beste deals. Ook hebben ze goede contacten met luchtvaartmaatschappijen en touroperators, zo kunnen ze vaak als eerste een goedkope vliegreis of vakantie online aanbieden.

Dagelijks plaatst de website circa 25 deals. Naast goedkope vliegtickets geeft Ticketspy ook aanbiedingen voor stedentrips, cruises, weekendjes weg en zelfs vakanties.

Het bedrijf probeert zo transparant mogelijk te zijn. Er worden uitsluitend all-in prijzen getoond zonder verborgen extra kosten. Zo weet je als klant waar je aan toe bent. De prijzen die je ziet zijn inclusief boekings-, dossier- en administratiekosten. En extra kosten zoals het inchecken van handbagage of gebruikelijke fooien bij een cruise laat de website zien om teleurstelling bij de klant te voorkomen.

Andere websites die wij zeker aanraden bij het zoeken naar een goedkope vakantie of vliegreis zijn:

Hoe werkt het?

Het komt regelmatig voor dat een luchtvaartmaatschappij met een groot aantal onbezette stoelen blijft zitten. Deze stoelen worden zeer goedkoop en voor korte tijd op de eigen website aangeboden.

Ze zullen dit niet actief promoten, want liever verkoopt de luchtvaartmaatschappij de duurdere tickets. Ook bij hotelkamers is dit het geval. De aanbieders hebben vaak vele hotelkamers die niet geboekt zijn. Ticketspy selecteert de beste aanbiedingen, die vervolgens direct online worden geplaatst.

Zo vind je dagelijks aanbiedingen met reizen naar bijvoorbeeld Bali, Curacoa en andere verre bestemmingen. Ook biedt Ticketspy Efteling kaartjes en andere voordelige uitjes aan.

Inkomsten Ticketspy

Reizen en tickets worden niet rechtstreeks bij Ticketspy geboekt. Als je op een deal klikt wordt je direct doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Het bedrijf ontvangt een commissie op het moment dat daar een ticket of vakantie wordt geboekt.

Over Ticketspy

Het leuke is dat Ticketspy begonnen is als website voor studenten, zodat ze goedkope vliegtickets voor hun stage konden boeken en niet met het doel om geld te verdienen. Als student is het namelijk niet fijn om (te)veel te betalen voor een ticket. In de meeste gevallen is dit namelijk een behoorlijke aanslag op het beschikbare budget.

De website is 2012 ontstaan door docent luchtvaartmarketing David Elliot en student Tourism Management Ingmar Bruinsma. Samen hebben ze een platform ontwikkeld met een groot aantal aanbiedingen. Al snel was duidelijk dat niet alleen studenten, maar ook anderen behoefte hadden aan een transparante website met reisaanbiedingen.

Ticketspy is in 2017 een gevestigde naam in de budget reizen. Het bedrijf stuurt tienduizenden mensen dagelijks via mail de nieuwste aanbiedingen en heeft een grote schare die regelmatig via de site boekt.

Handige reistips

Naast dat het bedrijf een groot aantal goedkope vliegtickets op de site heeft staan, vind je ook informatie over reizen en vliegen. In het blog staan artikelen over hoe je bijvoorbeeld een vliegticket kan omboeken en diverse blogs over de mooiste Europese steden.

Maar dat is niet alles. Want het bedrijf heeft ook online colleges met informatie over vliegen. Dit noemen ze de Ticketspy University. Volgens David Elliot is dit nodig, omdat mensen over het algemeen niet veel weten over vliegen en reizen. In zo’n online college kunnen vragen als: ‘waarom moet ik zo vroeg inchecken bij een lange vlucht? ‘ en ‘hoe gaan luchtvaartmaatschappijen om met lange passagiers? ‘ worden beantwoord.

Geen aanbieding missen?

Wil je geen aanbieding van Ticketspy missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ook kun je de Facebook pagina, die inmiddels al bijna 400.000 leden heeft volgen of de laatste aanbiedingen checken via Twitter.

Iedereen wil de beste deal als je een ticket boekt. Want het geld dat je daar niet aan uitgeeft heb je extra te besteden op je bestemming. Je hoeft niet langer alle websites af te speuren en prijzen te vergelijken. Ticketspy heeft dit al voor je gedaan, met als resultaat de allergoedkoopste vakantie & ticketdeals.

Reacties