Tastea; Smaak make your bed rock

3100
Tastea thee

Meer energie? Een ontspannen gevoel en een libido verhogende werking? Is dat mogelijk door het drinken van thee? Wij hebben de Tastea thee Make Your Bed Rock getest. Ben je benieuwd wat wij ervan vinden? Lees hieronder dan onze mening over de Tastea thee.

Wat is Tastea?

Dit Nederlandse thee merk heeft verschillende blends die bijdragen aan, zoals ze het zelf zeggen, een gezonder en fitter leven. Tastea thee bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Deze luxe theeën beginnen bij een prijs van 16,95 voor een blik van 125 gram.

Er zijn verschillende soorten thee. Zo heb je een Detox thee, groente thee, een energie thee en de door ons geteste Make Your Bed Rock smaak.

Make Your Bed Rock

Wij hebben gekozen de Make Your bed Rock thee eens goed te testen. De omschrijving op de website heeft ons namelijk erg nieuwsgierig maakt. Dit is wat Tastea zelf over deze thee zegt:

Moeite met ontspannen? Is de ‘mood’ ver te zoeken? Staat je libido op een laag pitje? Dan kan Make Your Bed Rock hier verandering in brengen. De blend bestaat uit heerlijke ingrediënten die je kunnen helpen om het bed weer te laten schudden en je volledig te laten ontspannen.

Het is niet zo dat deze omschrijving direct past bij hoe ik me op dit moment voel. Wel is het zo dat mijn interesse hiermee is gewekt en het product daarom graag wil proberen. Want krijg je er meer energie door? En zorgt het dat je libido verhoogd wordt?

Werkt Tastea thee?

Gedurende twee weken heb ik dagelijks één kop Tastea thee gedronken. Geen straf, want de thee is erg lekker! Deze blend is kruidig en ruikt heerlijk. Meestal drink ik de thee met een klein beetje suiker. Dit is trouwens niet nodig, want deze thee is vrij zoet van smaak.

De thee van Tastea heeft bij mij zeker een ontspannende werking. Door de geur van deze blend kom je tot rust. Ook merk ik dat ik net even wat meer energie heb gedurende de dag en dat is prettig. Ik moet namelijk nog altijd ’s nachts uit bed om de fles te geven aan onze 1,5 jaar oude zoon. Een beetje extra energie kan dus geen kwaad.

Je zult je nu vast ook afvragen of het ook werkt om je libido te verhogen. Dat is bij mij helaas niet het geval. Voor anderen zal dit misschien wel zo zijn. Ik zie de Make Your Bed Rock vooral als een lekkere thee, die je gerust iedere dag kunt drinken.

Tastea make your bed rock

Het perfecte kopje thee

De kruidenblend die wij hebben gekozen wordt geleverd in een blik van 125 gram. Je kunt circa 50 kopjes thee maken van deze hoeveelheid. Aangeraden wordt om ongeveer 2,5 gram per kop thee te gebruiken.

Tastea theebeker

Op de website van Tastea is ook een speciale Tastea theebeker verkrijgbaar. Deze kost €19,95 en zorgt ervoor dat je de thee makkelijk mee kunt nemen. Door de dubbele wand blijft de drank in de beker warm, maar kunnen ook koude dranken worden bewaard.

De beker heeft een afdraaibaar bewaargedeelte onderin de beker. Zo kun je ook extra thee meenemen, mocht dit nodig zijn. Ook ziet de theebeker er best leuk uit, beter dan de doorsnee thermoskan.

Tip! Draai na het toevoegen van kokend water in de Tastea beker niet direct de dop erop. Door de warmte kan een hoge druk ontstaan, waardoor de beker kapot kan gaan. Laat de thee dus eerst wat afkoelen!

Conclusie

Kunnen wij de thee van Tastea aanraden? Ja! Wij hebben de smaak Make Your Bed Rock getest. Dit is een kruidenthee die lekker ruikt en goed van smaak is. Het is niet zo dat het libido direct wordt verhoogd, maar het heeft zeker een ontspannende werking. Onze ervaring met deze thee is positief en het is bovenal gewoon een lekkere thee.

De prijs en kwaliteit zijn niet vergelijkbaar met de thee uit de supermarkt. Deze smaak was kruidiger, maar toch fijn om dagelijks te drinken. Koop je al regelmatig thee bij een speciaalzaak, dan is dit een goed en lekker alternatief.

Wil je zelf ook een kruidenthee van Tastea proberen? Dan hebben wij een leuk extraatje! Smartnote lezers krijgen namelijk 10% korting op een bestelling met de kortingscode: smartnote. De kortingscode is niet geldig op de Package deals.

Reacties