Scan tekst en zet het automatisch over naar Microsoft Word

1795

Ben je ook vaak veel tijd kwijt aan werkzaamheden en denk je dat dit sneller kan. Zonde van je tijd, toch!? Wij hebben dit gevoel iedere keer als we een tekst moeten overtypen.

Een tekst overtypen kost namelijk altijd teveel tijd. Zeker als je weet dat het veel sneller kan. Er is namelijk een tool die alles voor jou vereenvoudigd, de Scanmarker Air.

Met de Scanmarker Air wordt gescande tekst automatisch overgeplaatst naar Microsoft Word of een ander tekstverwerkingsprogramma.

Het enige wat je moet doen, is met een pen over de tekst bewegen. Het  apparaatje zorgt er vervolgens voor dat de tekst naar de juiste tekstverwerker wordt overgezet.

Hierdoor werk je efficiënter en heb je tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Maar dat is nog niet alles! De Scanmarker Air kan ook tekst voor je vertalen of zelfs voorlezen. Vertalen kan op dit moment in meer dan 40 talen, waaronder Nederlands.

Tekst scannen naar Word

Hoe het werkt?

Ook benieuwd naar hoe het werkt? Het apparaat scant de tekst en zet het daarna om in een afbeelding. Via OCR tekstherkenningssoftware is het mogelijk om de letters in de afbeelding om te zetten naar digitale letters. Volgens de makers van het product werkt het 30 keer sneller dan het overtypen van tekst.

De prijzen van dit product variëren nogal. Wij hebben de Scanmarker op Bol.com gezien voor 90 euro. Volgens mij is dat niet veel geld. Zeker niet als je bedenkt hoeveel tijd je hiermee kunt besparen.

Bron: Scanmarker website

Reacties