Samenwerking

Regelmatig worden wij door bedrijven benaderd voor een samenwerking met ons blog. Wil jij je bedrijf meer naamsbekendheid geven of een product onder de aandacht brengen? Een samenwerking met ons lifestyle blog is dan zeker interessant. Schakel ons in en wij zetten het merk of product op de kaart!

Naam direct contact met ons op via: info@smartnote.nl

We hebben de afgelopen tijd onder andere samengewerkt met:

  • Tastea
  • Ajuweliers

Mogelijkheden voor samenwerking

Door een samenwerking aan te gaan, kunnen wij door middel van ons blog een product of dienst onder de aandacht brengen. Bedrijven gericht op lifestyle, fashion en tech & gadgets kunnen zo de juiste doelgroep benaderen.

Wij hebben een aantal mogelijkheden voor een samenwerking hieronder opgesomd. Heb je zelf een ander idee? Laat het ons weten. Wij willen een samenwerking die voor beide partijen de moeite waard is!

Product review

Heb je een product die past bij één van onze blog categorieën? Dan schrijven wij hier graag een review over. Dit doen we door middel van een artikel met één of meerdere foto’s die de tekst ondersteunen. Wij geven bij een review altijd een eerlijke mening over het product.

Een product review is een uitstekende keus om een product in de spotlight te zetten. De eventuele hyperlinks die verwijzen naar het product op je website geven daarnaast ook waarde om hoger te komen in de Google zoekresultaten.

Toegezonden producten voor een product review worden niet teruggestuurd, tenzij anders is afgesproken.

Advertorial

Naast een product review is het ook mogelijk om een advertorial te laten schrijven. Een advertorial is een artikel waarbij een product, dienst of website wordt uitgelicht. Na samen de wensen te hebben besproken, wordt er een artikel op maat gemaakt. Zo sluit het goed aan op jou doelstelling en past het bij de doelgroep van Smartnote.

Banner

Bij Smartnote is het mogelijk om te adverteren via een advertentie, tekstlink of banner in de sidebar. Zo ben je langere tijd zichtbaar op ons blog. De banner linked naar je webshop of website. Voor de alle banner mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Hierboven staan een aantal opties die we bieden. Heb je zelf suggesties Stuur een e-mail naar info@smartnote.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.