Bij Airbnb kun je dit privé eiland huren vanaf 75 euro per nacht

2231
Airbnb prive eiland

Op Airbnb vind je een heel gevarieerd aanbod van huizen. Van piepkleine zolderkamertjes tot aan luxe villa’s, het is er allemaal te huur.

Maar een privé eiland huren, weet je dat dit ook mogelijk is?

In Belize vind je het schitterende Bird Island. Op dit idyllische eiland kun je alle dagelijkse hectiek even achter je laten. Helemaal afgesloten is het echter niet. Er is nog wel stroom en schoon water. Ook kun je gewoon op het internet, want er is een betrouwbare Wifi-verbinding.

Eiland Airbnb

Heerlijk tot rust komen zonder dat je ook maar iets hoeft te doen. Het kan op Bird Island. Er liggen kano’s klaar die je gratis mag gebruiken. Zo kun je de prachtige omgeving bekijken. Ook is het een schitterend gebied om te duiken en snorkelen, met het mooiste koraal.

Privé eiland huren

Vervoer naar het eiland en weer terug, is bij de prijs inbegrepen. Het enige wat je zelf moet regelen is het eten en drinken. Neem genoeg mee, want een supermarkt is niet om de hoek.

Privé eiland huren met vrienden?

Wil je een onvergetelijke vakantie met vrienden, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Ga snorkelen in het kristalheldere water, kajakken, of vanuit de hangmat genieten van het uitzicht.

Je kunt dit eiland huren met maximaal 6 personen. Het is dus even kiezen welke vrienden mee mogen. Met een totale prijs van 440 euro per nacht is deze accommodatie prima te betalen. Want je hoeft dan slechts 75 euro p.p. neer te tellen.

Bird Island is zelfs al een keer gebruikt in een commercial van Airbnb. Dat het echt een unieke plek is om een aantal nachten te verblijven, is vast wel duidelijk. Dat wordt nog eens bevestigd door de uitsluitend positieve recensies op Airbnb.

Bron: Airbnb

Reacties