Maak een touchscreen van je laptop scherm

2407

Van je laptop scherm een touchscreen maken? Dat kan! Met de AirBar kun je de laptop veranderen in een apparaat dat met één vingerbeweging is te bedienen.

De AirBar heeft een slim dun design en wordt aan de onderkant van het scherm geplaatst. Via magneten blijft de module perfect op z’n plaats. Via een USB-aansluiting wordt de AirBar zelfs automatisch geactiveerd.

Technische kennis voor het installeren is niet nodig. Met de AirBar maak je dus eenvoudig een touchscreen van je laptop scherm.

Een sensor projecteert een niet met het oog waar te nemen licht, gericht op het scherm van je laptop. Raak je het scherm aan, dan bekijkt de sensor waar het licht is onderbroken en zet dit om naar de gewenste actie. De technologie in de AirBar is in staat om te reageren op tikken, maar werkt ook in combinatie met swipen en scrollen.

Het bedrijf dat achter dit vernieuwende product zit is Neonode, dat zich volledig richt op het ontwikkelen van MultiSensing Touch-technologie.

Het product is vooralsnog te bestellen voor één schermformaat, maar binnenkort wordt dit uitgebreid naar 3 modellen, namelijk:

  • 15,6 inch – Na al leverbaar
  • 14 inch – Binnenkort verkrijgbaar
  • 13,3 inch – Binnenkort verkrijgbaar

Met een breedte van 37,3 cm en hoogte van 1,7 centimeter valt de AirBar nauwelijks op. Het design heeft bovendien slechts een dikte van 5 mm, waardoor het er strak uitziet.

De AirBar 15,6 inch versie is verkrijgbaar voor 89 euro, inclusief €10,- verzendkosten. Je moet wel even wachten na het plaatsen van je bestelling. Want de levertijd van de Touchscreen bar bedraagt 4-5 weken.

Wil je meer informatie over deze handige gadget. Kijk dan zeker even op de AirBar website!

 

 

Reacties