Iedereen kan tekenen met Google Autodraw

1108

Google herkent met de nieuwe Autodraw app wat jij tekent en zet dit om naar illustraties. Het programma maakt gebruik van kunstmatige inteligentie en zet slechte tekeningen automatisch om naar prachtige afbeeldingen.

Autodraw herkent al honderden vormen, maar wordt in de nabije toekomst aangevuld met nieuwe objecten en figuren. Iedere keer als je iets tekent zal het programma de tekening analyseren en een aantal suggesties geven van illustraties die er op lijken.

Het programma is te gebruiken via de desktop, maar ook via je tablet of mobiele telefoon. Wij hebben het uiteraard ook zelf geprobeerd en zijn erg enthousiast! De snelheid waarmee Autodraw vormen herkent is echt ongelooflijk.

Wij denken dat Autodraw vooral handig kan zijn als je snel een uitnodiging of illustratie nodig hebt. Met een paar handelingen zet je een gekrabbelde afbeelding om naar een mooi beeld.

Zeker een aanrader om een keer te proberen! Natuurlijk ook omdat het volledig gratis te gebruiken is. We zijn erg benieuwd of jullie ook met deze nieuwe functie van Google kunnen werken. Misschien is dit namelijk wel het programma waar je heel veel tijd mee kunt besparen.

 

 

Reacties