De Bevel maakt 3D foto’s met je telefoon

1789
Een 3D scan maken met een mobiele telefoon.

Een gadget die je telefoon omtovert in een 3d scanner. Het lijkt onmogelijk, maar sinds kort kan het met de Bevel 3D.

Wil je indruk maken op je vrienden, dan is dit een product waarmee dat zeker gaat lukken. De Bevel is een kleine camera die op de mobiele telefoon wordt geplaatst via de koptelefoon ingang.

Wat maakt de Bevel 3D scanner uniek?

De Bevel camera maakt het mogelijk om een product of persoon te scannen met een laser. Door de technologie in dit slimme apparaatje kunnen de beelden in 3D worden omgezet.

Het bijzondere is dat dit nooit eerder kon met een camera in of op een telefoon. Camera’s van andere merken creëren beelden die een 3D illusie geven. Maar deze beelden zijn niet te gebruiken of te delen via Social Media. Met de Bevel 3D scanner kan dit wel.

De 3D camera is te gebruiken op zowel IOS als Android toestellen, dus vrijwel iedere mobiel. Een scan maak je eenvoudig door de camera langs je gezicht of een product te laten gaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een oogvriendelijk laserlicht.

Na het maken van een scan is het beeld in een Gif-bestand vastgelegd. Het beeld kan worden gedraaid in elke positie. Je kunt bij een gezichtscan het hoofd dus vanaf meerdere zijden bekijken.

Zie hier ook een aantal voorbeelden van hoe zo’n 3d scan met je telefoon er uitziet.

Prijs 3D scanner

De Bevel is niet alleen verkrijgbaar is in het wit, maar er is ook een zwarte variant te bestellen.

Het mooie is dat deze 3d scanner zelfs verkrijgbaar is voor onder de 100 euro. Want deze gave gadget is via bevel3d.net te koop voor slechts 89 dollar. Dit product is zeker de moeite waard als je voorop wilt lopen met de laatste ontwikkelingen in techland.

Reacties