Dit badpak met borsthaar is trending

2046

Het badpak is een populair item deze zomer. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal modellen en met verschillende prints. Maar dit badpak met borsthaar heb je waarschijnlijk nog niet gezien.

Het Amerikaanse bedrijf Beloved Shirts is de bedenker van dit opvallende badpak. Het is niet de enige spraakmakende creatie die ze op dit moment in de webshop verkopen. Ook zijn er o.a. badpakken met het Donald Trump hoofd, een vleesprint en pizzaprint verkrijgbaar.

De vraag is: waarom je in hemelsnaam in zo’n badpak zou willen lopen?

Het badpak met beharing is verkrijgbaar in drie verschillende huidtinten. Zo sluit het altijd perfect aan bij de rest van het lichaam.

Het is een feit dat de badpakken op dit moment niet zijn aan te slepen. Ze worden ontzettend goed verkocht en de eerste dames met zo’n ontwerp hebben al foto’s en video’s online gezet.

Zie bijvoorbeeld de onderstaande video. Waar een moeder haar kinderen behoorlijk laat schrikken.

Reacties

Online gaat het los met reacties over vooral het badpak met beharing. Er zijn ook veel negatieve reacties, maar daar trekt Beloved Shirts zich weinig van aan.

Durf je het badpak te dragen?

Ga dan snel naar de website van Beloved Shirts. Het badpak is te bestellen voor 49.95 dollar. Wil je er ook een keer bij lopen als een behaarde kerel? Dan is dit je kans!

Reacties