Aldi brengt lowbudget Jacuzzi op de markt!

1554
Jacuzzi Aldi supermarkt

Altijd al een jacuzzi in je tuin of op je dakterras willen hebben? Dit is je kans! De Duitse supermarktketen Aldi brengt namelijk een jacuzzi op de markt. Ja, je hoort het goed, de Aldi!

Dus niet langer een goedkoop opblaasbadje in de tuin, maar een ware hot tub voor een zeer vriendelijk prijsje. Wij denken dat deze 4-persoons jacuzzi dan ook niet mag ontbreken in jouw achtertuin deze zomer.

Jacuzzi Aldi

De jacuzzi heeft een diameter van 196 centimeter. Perfect om met je vriendin of een stel vrienden een paar uurtjes in te relaxen. Bovendien kun je zelf ook de temperatuur instellen tot maximaal 40 graden.

Jacuzzi Aldi niet verkrijgbaar in Nederland

De foto’s van deze superaanbieding gingen gisteren viraal op het internet. Maar wat blijkt nu. De jacuzzi is alleen verkrijgbaar bij de Aldi supermarkten in het Verenigd Koninkrijk. Voor het gemak werd door veel media aangenomen dat de producten van daar ook hier in de schappen komen. Helaas is dat dus niet het geval. Maar er is gelukkig een andere manier om aan deze hot tub te komen.

Toch een Aldi Jacuzzi kopen?

Gelukkig hebben wij toch een adresje gevonden waar je deze jacuzzi kunt kopen. En wel via het vertrouwde Bol.com. Bekijk de jacuzzi hier.

De prijs is jammer genoeg iets hoger dan de Aldi jacuzzi, maar voor €499,53 nog steeds de moeite waard. Bestel je het bubbelbad vandaag, dan zit je binnen drie dagen al in je eigen hot tub.

 

Reacties